Review of Grapefruit Moon 4/6 ****

January 15, 2015

"Det er nemlig noget så relativt usædvanligt i vores indbakke, som et rockband, der finder meget af sin inspiration i verdensmusikken, og for at præcisere det lidt ud fra mine relativt begrænsede referencer i den retning, så minder rytmerne mest om noget, jeg har hørt i afrikansk og latinamerikansk musik. (...) Det starter medrivende på ‘Machine Operator’, hvor guitarer og trommer enes om at skabe en fængende bund, mens Jacob Hein’s vokal har en behagelig klang. Det er lige til at blive i godt humør af. Rytmikken er også medrivende på ‘Traffic Moving’, som dog spiller på nogle af de samme tangenter som åbningsnummeret. Det er nu stadig gjort på fængende vis, og de vokale “yeah-yeah-yeahii” stykker fungerer så man hurtigt nynner med, mens fødderne vipper, og nummeret byder endvidere på et mellemstykke, som sikkert nok skal give klap-med-seancer til koncerter – og en levende bas, der er med til at skabe den gode dynamik."

Anmeldt af Jonas Strandholdt Bach

Read the full review in danish: http://www.gfrock.dk/grapefruit-moon-ep-46/

Please reload

Featured Posts

marstal:lidell - europe tour 2015

January 24, 2015

1/4
Please reload

Recent Posts

January 1, 2020

December 2, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 machinedrops                                            Contact: anna@lidell.dk                                                                         +45 21858701