Musikblogger gives 4/5 to AndyOp

March 19, 2016

 

"Min Verden Er Her er en EP som tager fat i samfundskritiske ting og serverer dem på en lettilgængelig måde i form af AndyOp´s ærlige tekster. Allerførste sang på pladen er titelsangen Min Verden Er Her med kor af den unge og talentfulde Caroline Castell. Sangen har masser af pathos og stemning med både klaver og klangfuld kor, mens Andreas byder på meningsfuld rap og insisterende vokal. Min Verden Er her handler om dét, at tør at være sig selv, også selvom andre ikke billigere din beslutning. Titelsangen har desuden også en musikvideo på youtube.

EP´en indeholder 4 sange, hvor den kontante stil med tunge og meningsfyldte tekster er at finde igennem hele lyrik-universet. SVRL er kontant, ligetil rap med mere fokus på tekst end musikken.Nødråb og Unge Hjerter handler om de svage i samfundet og utilstrækkelighed. Tekster med budskab, ingen pynt men den skinbarlige sandhed.  Tag dig tid til at lytte. Det gjorde jeg og derfor kvitterer jeg med 4 af 5 stjerner for et godt budskab og musik med mening.

EP´ens sange er produceret af bl.a. Pitchshifters og Lasse Lyngbo og udgivet på Machinedrops.

Lad mig slutte af med et citat fra Unge Hjerter: ” Hvad er en verden værd uden nogen hjerter?..”

Please reload

Featured Posts

marstal:lidell - europe tour 2015

January 24, 2015

1/4
Please reload

Recent Posts

January 1, 2020

December 2, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 machinedrops                                            Contact: anna@lidell.dk                                                                         +45 21858701